Kling för protokoll (C)

Tankar från en grön socialliberal!

Holmlunds idol eller nemesis?

Att följa Umeås kommunalråd Lennart Holmlunds blogg och framfart i media är spännande, informativt och väldigt ofta roligt också. Men om man gör det under en persiod så börjar man efter ett tag se ett mönster, framförallt på bloggen.

Man kan faktist ganska snart fastslå att Lennart på slutet oftare bloggat om Centerpartiets ledare Maud Olofsson än har har bloggat om sitt eget parti och ställningstaganden. Inte en gång på de senaste bloggposterna nämner han sitt eget partis politik. Däremot så får Maud Olofsson plats i 3 av de senaste 7 rubrikerna…

Inte heller under partiledarprosessen i sitt eget parti så var Holmlund speciellt pigg på att blogga om det egna…

Tycker också att Lennart borde göra lite bättre efterforskningar när han kallar vår riksdagsledamot Abir Al-Sahlani till för han. Abir är kvinna!

Holmlund har tidigare vid flertalet tillfällen gråtit krokodiltårar om Centerpartiet och vår förlorade själ, men handen på hjärtat den själ Holmlund efterluser var en själ som spräckte borgeliga regeringar och gärna gjorde upp med S! Det vore klädsamt om han nu visade samma omsorg om sitt eget parti som i utspel efter utspel blir alltmer stockholmscentrerade och som har en ny ledning helt utan norrlänningar!

Vore interssant om kommunalrådet kunde dela med sig av sina tankar kring det nya styret i S? Eller bloggar han så frekvent om Maud och Centerpartiet att han  utsett vår partiledare till sin idol eller kanske nemesis.

 

 

Etiketter: , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.