Kom och träffa oss!

I morgon lördag kommer undertecknad och Ulf Vidman att finnas utanför Kiosken i Tärnaby kl 12.00 och vid ICA i Hemavan kl 13.30. Har du frågor eller bara vill samtala, välkommen!

 

Kom ihåg att kryssa i valet!

Etiketter: , , ,

5 kommentarer

  1. Sjuk fd sjuksköterska

    Vet du Lars, jag som efter lång tids sjukdom, (jag blev sjuk pga arbetsbelastningar inom vården), är nu utförsäkrad. Jag kan inte arbeta, men FK anser att jag nu har en arbetsförmåga pga alliansens förändringar i sjukförsäkringssystenmet. Jag tycker det är otäkt att det finns moderater som jobbar inom vården. Jag kan ju aldrig veta att de med sin människosyn verkligen ger mig rätt vård. Enligt dom är jag ju tärande på systemet. Det är tacken för att man slet ut sig i vården, och nu inte ens klarar av det som du och andra tar för givet i livet.

  2. Per-Åke Söderlund

    Synd att du blev satt så långt ner på Moderaternas lista. Hur många kryss kan det behövas för att ”klättra”? Vi behöver fler representanter från vår del av kommunen. Får väl fundera ut en bra fråga att ställa er.

  3. Lars Levinson (M)

    Svar till Sjuk fd sjuksköterska (2010-09-17 18:31)
    Jag kan och tänker inte diskutera ditt fall. Min uppfattning är att alla människor har rätt till rehabilitering och att få en möjlighet att komma tillbaka till arbetsmarknaden om det är möjligt. För vissa är inte det möjligt och då ska man kunna bli förtidspensionär. Jag tycker du går långt över gränsen när du anklagar alla moderater som finns i vården skulle ha en människosyn så de ger sämre vård. Jag tycker du ska be dina tidigare kollegor(om det nu är kollegor) om ursäkt.

  4. Lars Levinson (M)

    Svar till Per-Åke Söderlund (2010-09-17 19:33)
    Ja det är inte så lätt att slå sig in. Spärrarna för personvalsröster ligger på 50st alt 5% i kommunvalet. Så i vår kommun är det 50st röster och det ska väll inte vara omöjligt att nå. Du är välkommen även om du inte kommer på någon fråga.

  5. Roger - rödgrön, även efter ikväll

    Sjuk fd sjuksköterska behöver inte be dig LL eller någon annan om ursäkt. Det är inte svårt att förstå vad hon menar – högern och dess medlöpare står för en politik, grundad på värderingar, som när de omsätts i praktiken, ger effekter som skrämmer. I en politisk debatt är det nödvändigt att generalisera för att förtydliga sin ståndpunkt, utan att individer behöver ta åt sig. När högerns avhumaniserade, egoistiskt och elitistiskt inriktade, politiska värderingar, visat sitt rätta ansikte, t ex i sjukförsäkringsfrågorna, blir också jag rädd!
    När kommer ursäkten från ansvariga till de drabbade?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.