Psykiatri kurs

Nu när valet är avslutat och vi är inne i en period med samtal mellan partierna. Det är en intressant tid, som kommer att visa vilket styre kommunen får nästa mandatperiod. Den mandatperioden börjar första januari vilket innebär att det är ytterligare ett kommunfullmäktige i november innan vi nya får ta våra platser. Jag har räknat till att vi är 13 st nya ledamöter vilket är roligt att se. Det har ju sagts att det är svårt att rekrytera nytt folk till politiken.

Just nu sitter jag och försöker hinna ikapp i mina studier till sjuksköterska, vi läser för tillfället psykiatri en kurs på 15 hp. Jag har en vecka till med teoristudier och sedan blir det 4 veckor praktik i Skellefteå, det kommer att bli intressant.

Etiketter: , , ,

7 kommentarer

 1. Ralph Johansson

  Du och Ni andra nya ska faktiskt vara närvarande vid kf den 30/11. Det är nämligen så att det nya fullmäktige redan då sammanträder för första gången. Ni ska då bl.a. välja ledamöter till styrelser och nämnder för den kommande mandatperiod.
  RJ

 2. Gunnar Andersson

  Gratulerar till en väl genomförd valkampanj Lars ! Vilken tur att du nu läser om psykiatri, dom kunskaperna kommer nog till nytta då du nu skall försöka få ordning på kommunens ekonomi tillsammans med en hoper flygfanatiker som helt verkar sakna sjukdomsinsikt. Lycka till mvh Syster Gunnar

 3. Lars Levinson

  Svar till Gunnar Andersson (2010-10-01 10:40)
  Tack desamma syster Gunnar! Kul att du också är med bland oss nya. Flygfrågan tillhör det förgångna nu gäller det att den inte hindrar oss i den fortsatta utvecklingen.

 4. Roffe

  Gunnar Andersson.
  Intressant att du hävdar att de som har en annan åsikt än du i flygfrågan är psykiskt sjuka. Som politiker i fullmäktige är det naturligtvis hel OK att kritisera en åsikt och peka på felaktigheter. Men att säga att de som inte tycker som du är psyksjuka är verkligen ett lågvattenmärke som säger mer om dig än om dom.

 5. Gunnar Andersson

  Roffe, jag inser nu att det som var tänkt som ett skämt mellan mig och Lars uppenbarligen uppfattas på ett annat sätt av andra.Jag ber därför om ursäkt för min ogenomtänkta kommentar.

 6. Lars Levinson

  Svar till Ralph Johansson (2010-09-30 18:35)
  Vad jag förstår så kommer vi endast att delta i valen och det är först efter nyår som vi kommer att delta fullt ut i övriga beslut.

 7. Patrik Sundquist

  Nu hoppas jag att du och Vidman fortsätter att kämpa emot flygplatsivrarna i södra länsdelen. Alliansen (i Storuman) gick visst till val med ambitionen att fortsätta utarma kommunens kassakista för att behålla flyget i Gunnarn. Begåvat? Naahh Om nya kvastar ska sopa efter valet vill jag åtminstone att dom ska ha nya ideer och ge oss kommuninnevånare hopp… Vilket inte flygfrågan har gett precis…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.