Vem skapar jobben?

Det är temat för Centerpartiets film som presenteras nu. Centerpartiet tror att fler jobb kommer till genom att stimulera företagsamhet och inte genom att med skatter och byråkrati göra det omöjligt att bli företagare.

5 kommentarer

  1. Johansson

    Jag undrar varför Lars Bäckström har börjat blogga han har inte gjort det tidigare, är det helt enkelt så att det är valpropaganda han håller på med, man kan ju inte påstå precis att han skapar trovärdighet genom sitt agerande och jag skulle bli mycket, mycket förvånad om han fortsätter med bloggandet efter valet, jag förväntar mig inte heller någon kommentar av Bäckström

  2. Rikard Rättrådig

    Ja du Johansson. Se upp nu tar han ut svängarna, Bäckström, alltså. Visst är det lite märkligt att en hel hop med Centerpartister i kommunen och övriga Umeåregionen har börjat blogga. Och allt är kopplat mot vad man Centralt går ut med. Till och med Bloggarna känns som om dom är kopierade o lagt ut från Central nivå.
    Till Bäckström – När det gäller jobben så har Du/Ni ju lyckats bra med den saken på lokal nivå, eller?????

  3. Lars Bäckström

    Tydligen irriterar det vissa att jag har börjat blogga.
    Självklart kommer jag att föra fram de värderingar som jag och mitt parti står för. Beträffande jobben på lokal nivå så är även kommunen beroende att vi har företag som det går bra för och anställer folk. De flesta av våra verkstads-teknikföretag har haft det tufft men många har nu börjat återanställa. Faktiskt har vi inte fler öppet arbetslösa nu än vi hade för fyra år sedan och ser vi till ungdomar 18 – 24 år så är det färre än för fyra år sedan.

  4. Karlsson

    Det är väl jättebra att alla våra politiker gör sin röst hörd i de media som finns och inte kan cencureras/reduceras eller förvrängas. Då det gäller motståndaren Hans Lindgren så bloggar han väl med politisk propaganda till 100%? Det är väl upp till väljaren att syna sina politker och sålla ut dom som kommer med falska påståenden, fega påhopp eller rena lögner. Backa och undersök fakta. Sen är det ju upp till oss väljare att våga vara kritisk, tänka med eget huvud och välja vilken politik vi vill ha efter kommande val. Eller förordar ni diktatur/kommunism med ingen motståndare att välja?

  5. Gunnar

    Under de senaste 4 åren har då inte centern varit för att minska arbetslösheten. Klart det är mindre arbetslösa ungdomar 18-24 år, dom har ju flyttat till Umeå eller annan större stad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.