Tredje gången gillt

Efter många kullerbyttor så presenterar nu Håkan Juholt sossarnas slutliga skuggbudget. Det är en politik med ökande skatter, mera bidrag och en politik som innebär att vita jobb återigen ska bli svarta.

 

Förslaget att sänka arbetsgivaravgiften för de riktigt små företagen är bra, förutsatt att den nuvarande sänkningen för unga bibehålls.

 

Inom trafikområdet vill S bygga ut tunnelbanan i Stockholm, införa höghastighetståg mellan Göteborg och Borås samt Stockholm och Linköping samt projektera för en bro över Öresund mellan Helsingborg och Helsingör.

 

”- Tunnelbanan är det mest effektiva sättet att transportera många människor och är också mindre utsatt för störningar under vintertid,” säger Waildelich sossarnas ekonomiske talesman, som om alla bodde i området kring Stockholm.

 

Norra Sveriges behov av infrastruktursatsningar nämns ej, vi får istället via höjda fordonskatter på tung trafik betala satsningarna i andra delar av landet. Ett hårt slag mot norra Sverige, vårt näringsliv innefattande skogssektorn som är en bidragande del till vårt lands välstånd 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.