I storstadens myller

Tillsammans med fru tillbringades helgen i rikets huvudstad. Yngste sonen mötte upp och vi fick två fina dagar tillsammans, med kvalitétstid, god mat, shopping, och biobesök.

Jag har alltid tyckt att det är intressant att beskåda myllret av människor och den mångfald av kulturer och yttringar som uppenbarar sig i storstäder som London och New York men som även finns i Stocholm. Några ungdomar från djurrättsalliansen framförde vid en klädaffär på Drottninggatan med plakat sitt budskap. Ett tråkigt inslag för affärsägare och angränsande butiker eftersom detta troligen ledde till något färre kunder under den dagen.

Jag respekterar att det finns människor som värnar djurens rätt, är emot att djur hålls i fångenskap och som därför väljer att leva utan att konsumera djurprodukter. Däremot tar jag avstånd från de olagliga metoder som vissa djurrättsorganisationer använder sig av.

 Och i bland kan det verkligen bli hur tokigt som helst ………

Etiketter: ,

En kommentar

  1. Rolf Olofsson

    Jag besökte en fårfarmare på Gotland i sommar som blivit uppringd av en person som gillade fårskinn men frågan var:”Ni dödar väl inte fåren när ni tar skinnen?” Det är bara att konstatera att den moderna stadsmänniskan kommit allt längre från naturen och villkoren där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.