Martinssons i Bygdsiljum

Ett stort grattis till Martinssons i Bygdsiljum som fått kontrakt på att bygga fyra åttavåningshus i Stockholmsområdet. Det är den största byggprojektordern någonsin för det företaget.

Martinssons har anor sedan snart 100 år tillbaka och har lyckats klara generationsväxlingar, behålla det lokala ägande, samtidigt som de utvecklat nya vinnande koncept som limträ, träbroar och därmed vidareförädlar virket till gagn både för företaget och bygden .

Martinssons är det enskilt största företaget i området mellan städerna och har därför stor betydelse för vår kommun vad gäller sysselsättning men även beträffande skogsägarnas avsättning av skogsråvara.  
 
Företaget har genom åren varit framsynta och sett bortom kommungränsen och gett stöd och bidrag även till föreningslivet i vår kommun.
 
Kommungränserna håller allt mer på att suddas ut hos gemene man och i framtiden kommer det att bli allt viktigare att vi fortsätter hitta nya samverkansformer över kommungränserna för en fortsatt långsiktigt hållbar utveckling. 
Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.