RUMPFEBER! (Linda skriver sina drömmar)

[tagen]Jag vet inte om ni ser så tydligt, men det går alltid förstora bilden! =P (Själv använder jag Atlas uteslutande)

Har gjort klar halva arbetsdagen, börjar om 17.00. Har jobbat A, K, D och R-tur i veckan, så varje gång jag vaknat har jag varit övertygad om att det är arbetsdag och att jag har försovit mig. Efter omläggningen i september fick jag dock mitt önskeschema, verkligen, så jag klagar inte!

Har kommit fram till hur jag ska finansiera en eventuell utlandsresa, en enkel matematik!: – klarar jag mig utan mat i fyra dagar och kan tänka mig att sova under bar himmel några nätter kan Indien be it! (Goa, Delhi? ) Eller kanske Thailand (Krabi alt. Phuket)? Vietnam (Hanoi alt. Saigon) lockar med.
– Vad jag oroar mig mest över är valutan? 1000 Dong är ca 60 öre, hur håller man den räkningen? Egyptenresan 06 var ett öde! Lämna US-dollar och få pund tillbaka? jag som inte ens hinner räkna euron..

En Greklandsresa är också ett (just nu mindre) hett förslag. Hösten 2005 var jag på Kreta i Rethymnon, inte för att jag behöver testa hela den 12 kilometer långa sandstranden eller nödvändigtvis måsta äta på alla restauranger i gamla stan så åker jag gärna dit igen.

.. jag vill ha sol.. Jag SKA ha sol!

– Kanske blir Borgafjäll till sist ändå?=) Eller så fortsätter jag skolan och lär mig räkna innan jag åker.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.