The life that I’m living

 

Har en tendens att hinna logga ut från bloggen innan jag publicerar inlägget, fingrarna är för snabb. Så, kommer det inte något från mig här framöver kan ni lugnt konstatera att det beror på min tankspriddhet och att jag fortfarande lever.

 

Har för tillfället ett oorganiserat kaos. Misstänker att jag har för mycket prylar, men det är inget jag i nuläget orkar gå in på. Har hittat rea-tyger på Ohssons tyger så mitt rum kommer att genomgå en liten makeover i veckan. Har flugit mellan tre adresser på lika många nätter och vet egentligen inte var jag hör hemma, men jag försöker smälta in verkligheten så gott det går, fastän den inte går ta på eller beskriva. Hursomhelst så mår jag bra, men mer än så kan jag inte berätta eftersom det är aktivitet snart dygnet runt och det inte finns någon tid att känna efter. Skolans gym fick ett besök i eftermiddags vilket det behöver bli fler av. Efter allt flyttande och bärande börjar kroppen säga det ena efter det andra, men man har väl inte en diplomerad massageterapeut till syster för ingenting 😉 

 

Skolan går bra. I måndags hade vi en ’lärakännaklassendag’ samtidigt som vi fick en ordentlig rundvandring kring stan där vi bland annat fick besöka nyttigheter som stadsbiblioteket, turistbyrån och chokladbutiken. På torsdag ska vi lära känna ’längan’, det vill säga alla fyra årskurser på teckenspråksutbildningen. Nästa vecka ska vi tydligen lära känna hela skolan.

 

Helgen som var bjöd inte på någon fönsterputs, vilket innebär att jag har kvar skitgörat till helgen som kommer. Men efter allt det goda från denna helg så tror jag att energin räcker till utstädning! Då är det sista rycket, efter det har jag bara en bostadsadress. Bjuder på en bild från helgens kalaspingla! 

 

 

– det finns inget godare än dessa kramar 🙂 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.