Fy bubblan för livet

 

Jag hade vägrat från början, men min egna övertygelse om att få hålla mig frisk gick åt skogen för ungefär två dygn sedan. Efter att ha legat sömnlös två nätter åkte jag till NUS i natt där sänkan, pulsen och febern låg över normala värden. Dessvärre visade testerna negativa för streptokockerbakterier men med tryckande huvudvärk, ömmande körtlar, svullnad, rodnad och blåsor i svalget är det omöjligt att ens dricka vatten (eller svälja saliven). Möjlig halsinfektion. Efter slangar i näsan och hundra tester till åkte jag i alla fall därifrån med en antibiotikakur på tio dagar och glad över att de inte trodde det var det fruktade H1N1viruset och att dropp inte blev aktuellt som de pratat om. I dag har jag tryckt i mig värktabletter och lyckats få i mig hela en banan och druckit två koppar nyponsoppa. Jag får sova max 15 minuter åt gången och tycker jäkligt synd om mig själv just nu.

 

Förutom att jag missar den roliga skolan missade jag också Café Strömbäck ikväll där det serverades tacos…

 

När allt ändå är dåligt ska jag passa på att läsa de sista hundra sidorna av Kinesen med Henning Mankell. Jag gillar den inte………

 

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.