Han skrev på för ett år

Björklöven har alltså gjort klart med en ny tränare och det är en bekant figur som ska axla ansvaret nästa säsong. Jens Öhman spelade fem säsonger med Björklöven under 90-talet och var med om en uppgång till elitserien. Han var en duktig forward som öste in poäng.

Jens är 42 år. Han verkar i dag som talangutvecklare i Modo vilket han nu avbryter med mer omedelbar verkan. Hans kontrakt med Björklöven börjar gälla den första maj, men redan nu har han tillsammans med Jimmy Blixt börjat utvärdera truppen. Jens ska ha fått en DVD-uppsättning med Björklövens matcher den gångna säsongen. Öhmans kontrakt är skrivet för en säsong, utan några klausuler. 

Till kollega Johnsson säger Öhman att han förordrar en offensiv skridskostark hockey där laget ska ha pucken så mycket som möjligt och där man ska gå rakt mot mål i anfallszon. 

Jag själv har tyvärr inte hunnit prata något med Öhman i dag då jag har haft fullt upp med annat på jobbet, men förhoppningsvis ska det ordnas inom kort. Jag har heller egentligen ingen egen uppfattning om Öhman som tränare, utan inser att det är en ung, oprövad kille som vill uppåt i sin tränarkarriär. 

Björklöven ska upp till allsvenskan nu. Det är ambitionen, vilket den nytillträdde tränaren är medveten om. 

– Jag skulle aldrig ha tagit det här jobbet om jag inte trodde mig klara av det här, sa han till Johnsson.

Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. Johan

    Sluta kom med bortförklaringar om att du inte har haft tid och att det har varit fullt upp på jobbet. Bloggen kan även drivas på fritiden. Kolla på Stålnacke. Där har du en person att se upp till och det finns inga bortförklaringar om ”ingen tid”. No offense mot dig som bloggare, men du kan bättre bara du lägger ner mer tid. Om du bara så vill.

  2. Lars H

    Jens Öhman var i stort sett aldrig center i Björlöven. Hans lillebror Stefan är dock center…..
    Jens spelade mest ytter med Lechtaler ”slåttermaskinen” som center.

  3. Emanuel Otterhall

    Svar till Lars H (2012-04-12 17:52)
    Okej, tack! Korrigerat nu. Jag gick på dagis den tiden han spelade i Löven och utgick nu därför helt från eliteprospects. Man lär sig alltid något nytt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.