Träningsrapport 22/9 – Frånvaron i b-hallen

Efter en ledig måndag tränade Björklöven på tisdagen i B-hallen och det med en hel bunt spelare frånvarande.

Björklöven hade 16 spelare och två målvakter på is denna måndag. De körde en träning från 11.00 till 11.45. Bloggen såg tyvärr inte träningen i sin helhet utan bara slutet, men de som var på plats och såg träningen rapporterade hur det hade sett ut.

Målvakter:

Isak Mantler, Kevin Poulin,

Backpar:

Daniel Norbe – Daniel Rahimi

Kalle Johansson – Alexander Hellström

Kedjor:

Sebastian Selin, Fredric Andersson, Kristoffer Söder

Oskar Steen, Lucas Wallmark, Olle Liss

William Eriksson, Pontus Andreasson, Gustav Possler

Justin Crandall, Axel Ottosson, Alex Hutchings

Saknades: Palmquist och Vesel kommer idag och var inte med. Sedan saknades även Calle Grundström, Alexander Wiklund, Adam Plant, Alexander Popovic, Erik Ullman, David Eriksson och Alexander Deilert. Oklart varför, men det skulle mina kollegor undersöka. Jag vet inget, men är det covid vore det tufft. Freddan Andersson som stått över två raka matcher var tillbaka i träning igen.

Inga J20-spelare med på träningen idag och det är kanske inte så konstigt med tanke på att J20-laget har fått en spelare covid-19-smittad.

Träningen

¤ Uppvärmning

¤ Uppspel fem mot två.

¤ Två mot två-spel på liten yta.

¤ Straffar

Noterat

¤ Det håller på att sättas upp ny reklam i A-hallen under måndag, tisdag, onsdag inför seriestarten. Därför tränar Björklöven i B-hallen, idag och onsdag. Under måndagen hade Björklöven ledigt efter en matchtät förra vecka.

¤ Olle Liss satte ju tre fina kassar senast. Han var återigen stekhet i två mot två-spelet med flera fina mål och allmänt en riktigt fin insats. Hans räckvidd gör sig bra på liten yta.

¤ Possler såg rapp ut på träningen. Han ligger ju lite efter då han missade tre veckors träning, men vi får hoppas att det är ett tecken på att det börjar ta sig. Han brände dock ett par frilägen. Måste börja sätta dit puckarna också.

¤ Intressant är att när de kör straffar på träningarna har, allafall när jag varit där, Daniel Rahimi varit grym och satt det mesta han har försökt. Inte den man tänker sig ska sätta straffar direkt.

¤ Den som stack ut mest idag var nog Oscar Steen med sin fina skridskoåkning. Han liksom flyter fram över isen och är oerhört svår att ta pucken av.

¤ Kevin Poulin släppte rätt mycket returer under träningen rakt ut. Ovanligt för honom. Mantler överglänste Poulin på den här träningen allafall. Mantler ser ut att tävla lite mer på träningarna även om Poulin kan blixtra till ibland och stänga igen en enskild träning.

5 kommentarer

  1. Jay Leno

    Nått mer om frånvaron av dom 7 spelarna? Löven har inte heller gått ut med nån biljettinfo gällande dom ev 50 platserna?
    Match imorrn eller inte ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.