Spelade Hästen rakt i händerna

Av , , Bli först att kommentera 3

Det blev förlust, måltorka, en blek insats och ett steg tillbaka i jakten på toppen för Björklöven. Varför? Matchen blev precis som gästerna ville.

Läs mer

Bli först att kommentera

Matchdag – Vita Hästen hemma

Av , , 1 kommentar 6

Derbybaksmälla? Kanske, men Björklöven har inte råd att ligga på lagarna. Vita Hästen väntar på söndagen. Ett platt lag, men med superspetsar, enda laget utan seger på bortais, men samtidigt seriens bästa powerplay.

Läs mer

1 kommentar

Teknisk knockout för Lövenklacken

Av , , Bli först att kommentera 11

Över 2000 Björklövenfans på läktarna, jämnt, tätt, spännande, makalös stämning och sedan också Björklövenseger. En fredag kan inte bli så mycket bättre.

Läs mer

Bli först att kommentera

Matchdag – Modo borta

Av , , 1 kommentar 7

Derbydags, fullsatta läktare, två lag i form och förutsättningar för en riktig hockeyfest. Vem vinner då? Sällan har en match känts mer oviss.

Läs mer

1 kommentar

Inför klackfighten: ”Hoppas på fler än i fjol”

Av , , Bli först att kommentera 10

I fjol var det första bortamötet med Modo den stora höjdpunkten publikmässigt på bortais. Ingen vet exakt hur många Lövare som var på plats. 1500? 2000? Oklart, men stämningen var fantastiskt och frågan är om det blir lika många eller fler på fredag?

Läs mer

Bli först att kommentera

Björklöven mot publikrekord

Av , , 9 kommentarer 12

Björklöven är inte bara på väg mot en säsong med en möjlighet att noteras för sin bästa placering i hockeyallsvenskan på 10 år. De har möjligheten att slå alla tiders snittpubliksiffra.

Läs mer

9 kommentarer

Därför har Löven vänt trenden

Av , , 1 kommentar 13

Bloggen är tillbaka och så även Björklöven. Nu efter tredje seger på fyra matcher så går det inte att säga något annat, men vad fick det att vända för Björklöven?

Läs mer

1 kommentar

Tajt försvarsspel eller full fart framåt?

Av , , 3 kommentarer 12

Björklöven har på slutet spelat oerhört tajt försvarsspel. De har nästan låtit motståndarna ha pucken och det her lett till en poäng och en seger. Är det här vägen framåt?

Läs mer

3 kommentarer

Starkt – men väl spännande

Av , , 7 kommentarer 9

Björklöven bröt Södertäljes svit. De gjorde det på klassiskt bortamanér och med ryslig effektivitet, men visst blev det lite väl spännande tillslut.

Läs mer

7 kommentarer

Matchdag – Södertälje borta

Av , , 4 kommentarer 5

Bortaturnen fortsätter. Från ett lag som sparkat tränare och vaknat till ett annat, men som bjuder på något helt annat rent hockeymässigt. Ett lag som just nu spelar utan förväntningar och flyger fram.

Läs mer

4 kommentarer