Bloggen flyttar

Från och med 23/9 så finns Lövenbloggen på ny adress. Väl mött där och tack för alla år här.

Jag började skriva på Lövenbloggen 2011, då med stora skor att följa efter framförallt Björn Forsgren som hade byggt upp bloggen, ett namn för sig och en popularitet i Lövenfanskretsar. Björn efterföljdes sedan av Emanuel Ottorhall som tog över 2010 innan undertecknad kom in 2011. Erik Åström har också varit med ett par år här på bloggen, men överlag har det varit mitt forum för att både analysera, berömma, kritisera och rapportera.

De senaste åren har inte bloggen jobbat med nyhetsrapportering och silly season på samma sätt, men det var mer aktuellt tidigare. Just på den biten var Erik Åström outstanding, men undertecknad är väl mest stolt över att ha avslöjat Andrew Raycroft till Björklöven (som jag blev kallad lögnare för) och sedan Joakim Fagervall när han lämnade Luleå för att bli GM i Björklöven. Tack för alla tips genom åren där.

Det har varit oerhört roligt att ha den interaktion med läsare som bloggen haft hela vägen och ni ska veta att jag inte censurerat en enda kommentar som kritiserat mig eller bloggen utan bara personangrepp på andra. Det har alltså varit högt till tak här.

Nu går vi in i en ny era tillsammans med David. Jag hoppas att alla vill fortsätta följa bloggen då vi kommer att uppdatera oftare och förhoppningsvis med bättre kvalitet.

Ni hittar Lövenbloggen här (https://www.vk.se/sport/lovenbloggen) som numera ligger på VK/Folkbladets sportsite.

9 kommentarer

 1. B-G Wikström

  Varmt tack för allt Gustav !!! Det är/har alltid varit ett sant nöje att följa dina skriverier och tankar. Kunnigt, bra, trevligt !!! Kommer självklart att fortsätta följa på nya adressen ! Varmt Lycka Till 🙂

 2. Josef

  Tack för allt! Har varit kanon att det funnits ett forum där de som inte har ekonomi att prenumerera på div nyhetskonton att ändå få ta del av nyheter om Löven.

  Synd att möjligheten försvinner.

  • Jakob

   Håller med. 119 kr i månaden för en blogg funkar helt enkelt inte. Gäller nog många av oss söderlövare som lämnat Umeå. Löven4ever får duga framöver. Synd, då Gustav är vassare.

 3. jocke

  Tråkigt att ni lägger bloggen bakom en betalvägg, kommer tyvärr att sluta följa ej, tack för den tid som varit 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.