Uppgifter: Bengtsson återvänder

Rasmus Bengtsson spelade två matcher med Björklöven i höstas. Enligt pålitlige MrMadhawk återvänder han till Björklöven.

Redan två dagar (2 Okt) efter Bengtssons sista match med Björklöven sa Daniel Johansson så här till bloggen:

”Bollen ligger hos Rögle, men det är ett alternativ. Speciellt när han var så bra både på träningar och på match under sin tid hos oss”

Nu är Bengtsson alltså aktuell för en återkomst på ett långlån enligt MrMadhawk.

Daniel Johansson varken dementerar eller bekräftar det hela när kollega Johsson pratar med honom idag.

– Vi för en dialog med Rögle, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson till Johsson.

Jag skulle sätta mina bananer på att Rasmus spelar med Björklöven på fredag och som backsituationen ser ut just nu är det oerhört välkommet.

8 kommentarer

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Han är stor och fysisk. Var bäste back efter Stefan Andersson i de två matcherna han spelade när han var i Löven senast. Har inte sett honom i Rögle i år av förklarlig anledning då han knappt fått spela. En bra tvåvägsback, men just i Löven i nuläget får han nog en ganska defensiv roll. Om han kommer d.v.s.

  1. Lasse

    Det blir nog bra med Bengtsson, men det räcker inte. Jag undrar vad Daniel J har sett när han värvade Emmerdal, Ekelund, Banwell, det är en gåta. Dom här backarna håller varken defensivt eller offensivt . En av anledningarna till varför Löven gör så lite mål är spelvändningar det är en del som dessa backar inte klarar av. Sen har Löven Warg och Edström sen tidigare ja den som tror att det skall funka med 5 backar av den kvalitén vet inte hur hockey skall spelas. Sen finns det ett par forwards som inte heller håller måttet. Om spelarna vore unga och hade utvecklings potential då skulle det finnas hopp. Därför måste Löven värva så mycket som klubben har råd med.

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Jag tycker att du klumpar ihop backarna för mycket.
      Kalle Ekelund har varit en katastrof både framåt, bakåt och i uppspelen.
      Banwell har inte varit så fysisk som vi trodde, men har ändå spelat upp sig de senaste matcherna.
      Emmerdahl har varit helt okej som jag ser det. Precis vad jag trodde att han skulle vara. En framförallt placeringssäker defensiv back.
      Ser jag på det är det bara Ekelund som är en jättemiss. Banwell har enligt vad jag vet väldigt låg lön och har ändå blivit bättre och bättre även om han startade på en väldigt låg nivå.

      • Lasse

        Vi kanske ser på hockey på olika sätt. Ok Emmerdal och Banwell kan jag köpa. Övriga vete tusan.Vi får diskutera detta över en kopp kaffe.
        Jobbar i kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.