Pavel kvar på bänken

Björklöven släppte sitt lag före lunch på onsdagen och Niklas Pavel är kvar på bänken. I målet står Linus Fernström.

Laget:

Linus Fernström (Adam Werner)

Simon Fredriksson – Jacob Andersson

Stefan Andersson – Christian Bull

Jonas Emmerdahl – Lukas Ekeståhl-Jonsson

Niklas Pavel

Cody Murphy – Zach Hamill – Austin Farley

Lucas Sandström – Kim Karlsson – David Lindquist

Joakim Högberg – Axel Ottosson – Tobias Hage

Nicklas Johansson – Stefan Öhman – Mattias Granlund

¤ Bortsett från att Pavel är kvar på bänken (vilket jag iofs hade gissat) så är det i stort sett bästa tänkbara formationer som är uppsatta enligt mig. Det lovar gott inför Karlskoga-matchen. Återstår att se om Transatlant-linan kan vara lika bra i den här matchen.

¤ Björklöven flög ned nu 10.00 till Stockholm och bussar till Karlskoga efter en lunch på Arlanda.

9 kommentarer

  1. TT

    Men alltså va ha karl gjort? Känns ju som en solklar bestraffning, måste varit grovt. Så mycke hockeykunnande borde väl tränarparet besitta att de är en självklarhet att han går in på sex backar med våra svaga backuppsättning… Jag är inte en av dom som får honom att framstå som ett hockeyvidunder. Men topp sex är han alla dagar, både kvalité och taktiskt

  2. Roy

    Särskilt mot Karlskoga med Wessner och hans kumpaner skulle vi behöva vår ”polis” som kan stå upp och smälla på när det behövs!

    Men frågan är om Pavel och Löven mörkar tex en revbensskada så att de sparar honom för att bara riskera något om spelare blir skadade under matchen..,

  3. Donken

    Jag tycker det är konstigt. Han var bästa back när han bänkades och Fredriksspn fick komma tillbaka och göra en usel match mot AIK (tillsammans med Bull….).

    ”Vi satsar på offensiven” och så bänkar man den back som gjort 4 bäst poäng internt samt topp 10 backar 5vs5 i hela ligan. Äh, jag kan inte förstå hur tränarna tänker.

    Aja, jag hoppas han är tillbaka snart. Han är saknad på isen. Speciellt när det hettar till. Hans närvaro gör att motståndarna inte vågar göra något.

  4. Kungsholms-Ubbe

    Märkligt !! Både Fredriksson och Bull måste väl rankas som sämre ?? och Stefan Andersson är ju inte heller vad han varit. Pavel spelar efter sina resurser och har anpassat sig bra till Hockeyallsvenskan. I min värld är han given samtidigt som jag instämmer med TT att han inte är världens bästa hockeyspelare, men å andra sidan så är inte Björklöven av 2017 världens bästa hockeylag, så hos oss platsar han med råge.

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Båda tränarna samt Pavel har gått ut och dementerat att det skulle vara något disciplinärt. han har fått veta att laget vill tänka mer offensivt och därför bänkas han.

      • Lövet

        Gustav – är det inte konstigt då att Åkerblom säger i din intervju efter matchen idag att vi måste jobba med defensiven?

        Känns snurrigt hos honom.

  5. Ola

    Gustav, kan du kolla upp med sportchef hur det går med förlängningar av vissa spelare ur årets trupp? Eller om det ska väntas och utvärderas till säsongen är över?

  6. Lars

    Två saker; angående Pavel så gissar jag att hans roll inte efterfrågas just nu, vilket iofs kan verka lite märkligt då det är området kring egna målet Lövens backar är pinsamt dåliga. Sedan läste jag att Paris finns tillgänglig. Finns möjligheten måste Löven chansa och ta honom. Man riskerar ju faktiskt att åka ner med denna backbesättning! Jag följde Paris ganska mycket i fjol och det är en stabil back! Påminner lite om Jackman i spelstil, om än kanske lite sämre som medel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.