… och visst var det så!

I går när jag somnade var åtminstone jag inställd på att det inte blev något till nyförvärv till Björklöven. Kollega Pettersson hade kontinuerlig kontakt med Jimmy Blixt under hela gårdagskvällen och visst förstod vi att något var på gång, men när vi lämnade bygget vid 00.30-snåret så var känslan att det inte hade blivit något av det hela.

Ack så fel vi hade. Tydligen stämde Petterssons nattliga information (läs nedan). För sent, sent, sent i går kväll kontrakterades en ny forward till Björklöven, nämligen Niklas Granberg från Örnsköldsvik.

Niklas Granberg, en vänsterfattad forward som har svävat omkring lite mellan allsvenskan och division I under sin karriär. Granberg är värvad som ersättare till Mikael Persson-Riis.

De senaste två säsongerna har han spelat hemma i Örnsköldsvik i division I B där det har blivit en hel del poäng, 36, respektive 24 under dessa säsonger. De två säsongerna dessförrinnan spelade Granberg med Sundsvall i allsvenskan och faktum är att han producerade lika många poäng som Jon Palmebjörk säsongen 2008-09. Båda herrarna slutade på 13 poäng i allsvenskan.

– Det är en snabb irrationell spelare som gärna gör det oväntade. Han spelar ishockey med bra fart, förklarar Jimmy Blixt på Björklövens hemsida.

Bloggen har sökt Niklas för en kommentar, men svar har än så länge uteblivit. Han kanske sover efter de nattliga förhandlingarna sen i går?

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.