Skyndamorgon

Start idag: tandläkarn igen. Wilmas gummiband skulle kontrolleras. Hade tid 07.50. Åkte hemifrån 07.41. På de minutrarna hinner man inte från Ersmark till sjukhuset. Det visste jag redan innan men det hjälpte föga. Vi fick en liten språngmarsch från lassa-parkeringen och upp. Men fick i alla fall vänta tio minuter på att få komma in. Och det var väl det jag visste, så stressnivån var faktiskt rätt låg trots att vi var sena.

Mathias, som skulle med flyget kl sju imorse, höll på att inte komma med. Hans arbetskompis som han skulle hämta upp innan sov nämligen fortfarande när han kom förbi vid halv… Det blev stressigt värre. Väl på flyget fick de så erfara bad stewardess och good stewardess.
Som i sagorna segrade den goda sidan till slut så de fick åka med planet fast gate och incheckning för länge sedan var stängda och planet i princip hade börjat brumma ute på plattan. Den sena ankomsten kostade dem lite alkohol och ett antal tuber och flaskor med livsfarligt innehåll -typ munskölj- som säkerhetskompisarna beslagtog, men de kom i alla fall med planet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.