Restaurang med närproducerat och ekologiskt

Provade en ny restaurang i lördags här i Umeå som heter Socialize tillsammans med sambon och goda vänner. Stället ligger vid SF och var hur fint och mysigt som helst med en trevlig uteservering och loungedel.

Det var bl a sallad från Hällnäs, kött från Hälje Gård här utanför stan, lax från Umeälven, restaurangbakat surdegsbröd som de faktiskt blivit ganska kända för samt norrländsk fetaost och getparmesan från Trehörningssjö! Man kunde även beställa in en paltmiddag eller regionala ostar till dessert.

Det var supergott och väldigt trevlig personal!

Rekomenderas!

 

Sommarsallad med kallrökt lax, getparmesan, surdegskrutonger, romansallad och rödlök… Mums!

Fräsch inredning och glada gäster 🙂

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.