Sojamjölk, surdeg och seniorvimmel

Sitter och tar mig ett glas iskall sojamjölk.

Det är så gott men dessutom så tycker jag ett stort glas tillsammans med en frukt är ett toppen mellanmål med energi och en massa nyttigheter!

Väckte förresten nyss upp min surdeg från kylen eftersom jag ska använda den i surdegspannkakor senare ikväll.  Ska verkligen bli spännande att prova. Någon som testat det tidigare?

En annan sak som jag pysslar med för tillfället är att försöka få ihop ett litet föredrag om vegetarisk kost inför lördagens seniorvimmel på kulturhuset Klossen, Ålidhem. Jag och min klasskompis Nina ska prata grön matlagning för att pusha vår studiecirkel hos studiefrämjandet som börjar i februari. Superkul faktiskt, hoppas på att få träffa en massa vetgiriga seniorer!

Återkommer med pannkaksresultatet senare ikväll!

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.