Hundra procent bonde

Bondjäntan öppnade mina ögon för "Bonderoven" för, ja nu börjar det bli ett tag sen.

En dansk serie om en supergullig bonde vid namn Frank Erichsen som man helt enkelt inte kan låta bli att bli lite kär i. Jag har hittills envisats med att se avsnitten på danska via hans officiella hemsida – klicka här trots att jag har väldigt svårt för danska rent språkmässigt. Därför tackar jag nu gudarna (eller SVT) att de imorgon ska börja sända serien! Jippie yay! Jag kommer dock kolla reprisen på lördagsmorgonen då torsdagskvällar är matcirkelkväller 🙂 Så här står det om serien i TV-tablån där serien för övrigt heter "Hundra procent bonde":

 

"En ny säsong med den unge bonden Frank Ladegaard Erichsen, som försöker driva lantbruk på gammaldags vis. Vintern är över och hemma på Kastaniegården har Frank som vanligt massor av projekt på gång. Växthuset ska bli klart och så tänker han skaffa grisar. Han är ung, han är bonde och han är stolt. Tillsammans med sambon Theresa och sonen Johan gör Frank drömmen om ett enklare liv till verklighet."

Imorgon kl 20:30, SVT 1 är det som gäller.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.