Grillat är gott

Provade Apetinas nya halloumiplagiat för ett tag sen.

Grill Cheese kallas den och visst finns likheter med halloumi, t ex samma gnisslighet och sälta men inte direkt en vinnare ändå. Något saknas för att den ska vara lika god som halloumi, som jag verkligen älskar.

Testade receptet som fanns på baksidan av förpackningen. En sallad på salladsblad, päron, melon och pressad lime. Serveras med grillad eller stekt Grill Cheese eller halloumi samt några klyftor lime och svartpeppar.

4 kommentarer

  1. Alexandra - kärlek på tallrik

    Åh, halloumi är jag svag för så jag tror att jag ska ge denna ost en chans också =) Det ser gott ut på din bild i alla fall =D

    SV:Tack så mycket, vad glad jag blir!! Efter många års ätstörningsproblematik (där jag egentligen gjorde alla sorters fel man kan tänka sig!) har jag gått hos ett antal dietister och ätit efter en hel del scheman. De allra flesta sa samma eller liknande saker, och genom dem har jag lärt mig otroligt mycket som jag känner är rätt för mig. De flesta kroppar fungerar ungefär likadant, så jag försöker gärna sprida det jag vet och har lärt mig =) Kul att du gillar sojastrimlorna, så då går de fortfarande att få tag på?

  2. LORISSA LOVEBOMB

    sv: Jag dricker inte alkohol längre, och kaffet har jag dragit ner på till en kopp per dag. Och så har jag för avsikt att motionera och meditera mer 😀 Tack för dina tips som ska bli roliga att följa 🙂

    Halloumi är sååå gott! Vet du om det är löpe i den där arlavarianten?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.