Zucchinibiffar, lingon och storstädning

Den här terminen satte verkligen igång med full fart! Gasen i botten och mycket att läsa och skriva när det gäller examensarbetet. Hur som helst var det skönt att ta en paus igår och genomföra en ordentlig storstädning tillsammans med sambon. Med såpskurat golv, nytvättade mattor, luftade sängkläder, rengjorda fönster och en spis som är skinande ren så kan jag ägna denna söndag till att njuta. Och plugga förstås.

Hittade dessutom ett recept på zucchinibiffar hos Underbaraclara som jag vill tipsa om. De blev matiga och höll ihop bra. Det gick dessutom utmärkt att göra dem veganska med 1 tsk No Egg istället för ägget och stek dem i rapsolja istället för smör. Med lite hemgjord lingonsylt var de fantastiskt goda 🙂

 

Etiketter: , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.