En tuktad man

Min älskade sambo lever ett tufft liv – fast på ett sätt så är det rätt så självförvållat.

Tillsammans har vi ju tre tjejer och Leif avgudar alla tre barnen över allt annat – och de vet om det. Dessutom utnyttjar de det. Vilket barn skulle inte göra så?

Isabelle, 1,5 år, har fått för sig att pappa ska ligga bredvid henne i sängen och sova. Det gör Leif också en stund för att senare kliva upp och ha kvällen för sig själv, tror han. I förrgår kväll vaknar Isabelle, som vanligt, och konstaterar att pappa inte är kvar i sängen. Hon skriker lite grann, och lite mera. Det brukar ju hjälpa och pappa har vett nog att komma tillbaka men inte den här kvällen för pappa stod i duschen.

Ja, vad gör man om man anser att pappa SKA vara i sängen med en och dessutom inte kommer när man ropar. Jo, man går ner för trappen, letar reda på pappa och talar om för honom hur urbota korkad han är genom att flyga på honom. Isabelle river Leif på benet, slår honom, nyper och bits.

De andra barnen är numera lite mer sofistikerade i sitt sätt gentemot honom men han vet sin plats. Hans funderingar går också varma om vars någonstans han ska ha sin deodorant i framtiden… Fyra av det kvinnliga könet och en toalett på några få kvatdratmetrar som dessutom inrymmer en tvättmaskin.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.