IKEA

Imorgon bär det av till IKEA!!!

Vi ska köpa några hurtsar till kontoret uppe. Jaja, egentligen är det ett skrivbord i all röra i sovrummet. Alla saker har samlats där. Behöver hurtsar och lådor för att få undan sakerna samt allt sånt som jag ännu inte packat upp sen vi flyttade hit. Nånstans i någon låda ligger mitt pass 😉 Hyllor har jag faktiskt, vilket känns bra. Det finns en potential till att få ordning där uppe i alla fall. Sen kanske utfallet inte blir så bra men potentialen finns.

Så imorgon bär det av. Hela familjen samt barnens 11-åriga faster Hanna åker. Hööks ska vi in på också eftersom jag behöver köpa lite täcken och andra saker till vårt 2-åriga sto, som fortfarande är namnlös (namnförslag mottages tacksamt). Leif ville gå på Bauhaus, vad nu det kan vara bra för? 😉 och mina två stora barn var sugen på leksaksaffär. Isabelle hänger ju bara med än så länge, tack och lov. Hanna ville nog bara följa med för att få göra nåt på lovet. Jag har inte hört hennes shoppingplaner än så jag hoppas att de är måttligt stora.

Nu är det så här: Vi hoppas på uppehåll imorgon för vi har en flakbil. På flaket ska allt som inhandlas hamna och vi har ingen kåpa, vilket innebär att om det regnar så förstörs grejorna. Då kanske vi kommer hem tomhänta. Fast vid tidigare IKEA-resor har jag lärt mig att på Biltema har de allt som man behöver för att lösa såna ev problem.

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.