IKEA-resan

Altlså: Vi var ner till Sundsvall för att gå framförallt på IKEA men även på andra butiker på Birsta. Vi skulle ha en heldag, vilket vi också hade – på gott och ont.

Barnen vill såååå gärna gå in på Toys R Us eller hur de nu stavar det. Jag kommer så väl ihåg från förra gången vi var där och vad som hände då: Allt var så dyrt att barnen inte hade ritkigt råd att handla 🙁 Det är ju inte alls roligt så den här gången peppade både jag och Leif för Barnens Hus. Det slutade med Barnens Hus och det tror jag barnen tyckte var mer än helt ok. De bjöd dessutom på popcorn och lite småplock i en påse. Jättetrevligt!

Dagen efter alla leksaker var inköpta satt både Emilia och Isabelle och lekte med… VEDTRÄN. Vad ska man då med leksaker för flera hundra när de ändå leker med det som är mer eller mindre gratis? Jag hörde att varje svenskt barn har ca 400 leksaker. Jag vet inte alls om det ligger nån sanning i det men om det är så: Vad fruktansvärt mycket saker! Det funkar bra med köksredskap när de är små och vedträn när de är större, tydligen.

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.