Pestig dag….

Min dag idag blev inte så bra.

Visst, jag har fixat hemsidan, varit till doktorn med Emilia och konstaterat att hon inte är dödligt sjuk men att hon ändå har vätska bakom trumhinnorna. Jag har fixat lite telefonsamtal (vad sånt tar tid) och så har jag bakat bullar. Det händer definitivt inte varje dag. Det tar flera timmar att jäsa degen i det här huset men man hinner få mycket gjort däremellan.

Det trista i hela kråksången är att jag blivit av med nästan alla mina hönor idag. Jag tog dessutom tjuven på bar gärning inne i fårhuset men hon verkade inte direkt ångerfull utan kommer nog  att göra om det igen om hon bara får möjlighet till det. Förbannade hund! Inte min dock utan en i byn. Jätteledsen blev jag. En höna fick vi ta ihjäl, tre hönor är i mycket dåligt skick och en är i krasst skick och resterandefem som jag har kvar är hel. Jag hade ca 25 djur och har 9 kvar idag. Sorg!

Nu kom dessuom BlueTooth’en i mobilen på att det var en dålig idé att skicka över bilderna från telefonen till datorn. Dags att gå och lägga sig kanske?

Hemsidan börjar bli klar. Ska fota lite  mera så att det blir fler bilder, roligare bilder och så att jag kan göra animeringar men både jag och Leif är mycket nöjd med hemsidan. www.helegard.se

Gonatt!

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. linda

    Hej hej har just läst din blogg, alltid rolig läsning där… trist med hönerna 🙁 undra vad man ska kunna hitta på för som sagt de e ju inte första gången hos er och till oss har den ju oxå varit o gjort rent… 🙁
    Man blir ju så ledsen och besviken och inte e det så roligt att behöva börja om gång på gång… Kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.