Hoppar på kryckor

Efter att ha svurit en gode stund över den mest perfekta förvaringsstället ever, trappen, tog jag mig upp utan att ta livet ur min älskade sambo som hjälpte mig. Alltså: snacka om att vara otränad. Jag höll inte på att ta mig upp till övervåningen, hoppandes på en fot med kryckor. Leif var tvungen att stötta mig så att jag inte föll bakåt. Imorgon sover jag i soffan NERE. Gonatt gott folk!

Ps Det är synd om mig 😉
Jag har en kropp som vittrar sönder fortare än ett sandslott på stranden en varm solig sommardag. Kanske dags att vara rädd om den?

2 kommentarer

  1. Ann-Kristin H

    Men din sista mening, ska du nog ta och läsa några gånger extra, så det fastar. Ta det lite lugnt nu, gå inte ut med kryckorna och halka med dem i denna kallsnö vi har nu i mängder.

    Hoppas att allt går bra, vad det lider! Tänker på Dig

    God Jul!

  2. Helena Larsson

    Svar till Ann-Kristin H (2010-12-20 12:29)
    Hej och tack för dina ord och din tanke! Nä, jag blir mest troligen inne. Kanske en liten sväng till stan imorgon för att göra allt klart inför helgen. Jag har inga broddar till kryckorna så jag är inte ute nåt (och det märks på mitt humör säger Leif). Just nu kan jag stödja lite på foten i alla fall så det lär ju bli bättre allteftersom. Nu efter jul ska jag ta tag i både träningen och vikten. Träningen är viktigast faktiskt.

    God Jul!
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.