Diverse

Jaha, vad har hänt sen sist då?

Det har ju hunnit vara jul…
Julafton var lite annorlunda i år. Isabelle hade ont i handen, ojade sig och höll om handleden. När lillstumpan bara är 21 månader är det lika bra att träffa doktorn. Med andra ord: Akuten nästa!

Sätta igång motorvärmaren på bilen och hoppas på bättre lycka den här gången än dagen innan. Chevan ville inte starta när det  var tillräckligt kallt ute så Samuel, Leif lillebror fick hämta oss till middagen i Mo den 23:e.

Efter en timme med motorvärmare så ville inte bilen starta i nästa 30 graders kyla. Egentligen så är det inte så konstigt. Det ville inte jag heller, om man säger så. Min pappa kom och hämtade mig och alla tre barnen medan Leif stannade hemma och gjorde klart ladugården. Det måste ju göras trots att det är jul.

De stora barnen var hos mormor och morfar. Jag och lilla hjärtat var alltså på akuten i flera timmar. Hon blev villigt undersökt av doktorn och röntgenpersonalen var tacksam över ett smidigt. lättarbetat barn. "Vill själv på mitt sätt" lämnade vi tydligen hemma.

Det är första julen som jag och Leif firar var för sig.

Jultomten var inte alls läskig: Det viktigaste var att sätta på sig blöjan och strumpbyxorna,

 

 

Annat roligt: Vi har köpt en liten skoter men ojojoj vad jag och barnen tycker att det är roligt. Leif och Isabelle åker hellre traktor. Linda vill ju inte att det ska gå så fort men jag och Emilia… (och allt är ju relativt).

 

Vad mera???
-Lamm får vi hela tiden just nu men det är lättsamt
-Jag börjar jobba i hemtjänsten på måndag

 

Nu har jag och Leif varit hemma tillsammans i 10 månader och njutit av det så gott som hela tiden. Visst varierar mina åsikter om honom emellanåt (rätt så självklart) men jag älskar honom otroligt mycket. Nu ska jag börja jobba så vi kommer inte att träffas så mycket längre. Trist faktiskt.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.