Pysslat en del idag

Idag verkar det som om vi har fått en del saker gjorda.


Kylskåpet har äntligen kommit på plats. Vi fick det den 24:e januari. Nåja, fick och fick men fick hem det i alla fall. Sen dess har det stått ute tills i förrgår då vi äntligen lyckades bära in det. Inga magsjukor och annat ivägen 🙂  Simon och Thomas från TV3 är nog inte speciellt imponerad över ditsättningen men jag är nöjd. Skåpet har fått sin plats och står inte på golvet. Nåt att glädja sig över.

Det är fodrat och ströat åt alla djuren och foderbordet är lagat. Fåren hade tryckt sönder det när vi kom dit på förmiddagen så vi hade ett gäng får utanför fårhuset. De går ju ändå inge långt just nu.

Dessutom har vi flyttat en del grindar i fårhuset så det börjar bli dags för en andra betäckningssväng, eller rättare sagt: I fårhuset kommer det att bli baggställe, ev för grisarna också samt så ska en massa tackor, 50 st, lamma där i mitten/slutet av mars, ev början av april. Jag har inte så dödligt stor koll på dem än 🙂

Och sen det vanliga: Ätit, städat, städat, ätit, tvättat, myst med barnen, uppfostrat barn, osv men det räknas nästan inte in. Det är ju nåt som händer varje, varje dag.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.