Sportlov *pust

Nu är det sportlov och massor att välja mellan. Hur kul som helst i och för sig men det är jobbigt att välja ibland. Jaja, jag vet. Det är ett riktigt i-landsproblem, men ändå!

Måndag: städ, pyssel, plock, göra lite extra ute hos djuren medan Leif snickrar. Barnen vill också gärna vara ute med djuren. Var det idag det var ridning på ridskolan? Hmmm…. Baggarna borde bli flyttade på och lammen vägda inför slakt. Hinner man med allt detta innan det är för mörkt ute?

Tisdag: Städ, plock, pyssel. Leif bygger ute idag också. Skotertur med barnen? Det hade ju varit mysigt men vad var det det stod på papperet som barnen fick hem som skulle hända idag?  Jag vill smita med på ett studiebesök på Toppchark i Bastuträsk. Kan man ta med sig tre barn på sånt? 22 mil bort? Nja…

Onsdag: Ja, just det. Barnen ville bada på badhuset. Är det öppet tro? Vet inte. Bio i Rundvik på eftermiddagen med faster Hanna. Hinner man mera? Finns ju fortfarande massor att städa och plocka ute samt att jag nyss köpt nya skridskor så det hade ju varit roligt att göra det med barnen också. En ny viktutmaning börjar. Vill du vara med???

Torsdag: Idag MÅSTE jag och Leif in till Umeå på möte. Barnen blir hos mamma. Vi kommer hem efter lunch någon gång. Nu MÅSTE Leifs (vårt) bygge vara klart. Här ska sorteras tackor och lamm. Vilka ska vart? Det är ju ändå 155 tackor att sortera. Några av dem ska ju få träffa bagge snart.

Fredag: Idag ska vi ner till norra västernorrland nånstans. Jag vet inte ens vart jag ska men jag ska bort hemifrån. Låter lovande va? Hur som så ska jag hälsa på svärmor, titta på getter och kor, kolla på getmjölkgårdar, mejerier, osv. Kan bli hur roligt som helst. I alla fall för mig 🙂

Lördag: Oplanerad än så länge men har allt hunnits med? Lammen vägda? Ridhuset? Badhuset? Skridskoåkning? Baggarna flyttade? Tackorna sorterade? Skotertur? Slalombacken hade ju varit trevlig också. Det gillade barnen ifjol. Panik! Det ska ju göras lite extra läsning med barnen också. När då? Kanske det går att få in det idag? Eller hur var det där nu då?

Söndag: Äntligen söndag. Tvagningsdagen. Nu är det dags för stora rengörningen inför veckan som kommer. Äntligen är den här veckan över och förhoppningsvis så har jag hunnit njuta ordentligt av barnen medan de hade lov. Oj då!!! Kom vi ihåg att ha hämtat Emilias skolväska som hon glömde på bussen eller får hon ta den imorgon när hon åker till skolan?

2 kommentarer

  1. Ann-Kristin

    Ja du Helena, vad ska man säga, hinner ni andas något, hoppas det! Ha en skön vecka då!

  2. Helena Larsson

    Svar till Ann-Kristin (2011-03-07 11:14)
    Ja, du vad säger man? Problemet är väl inte om man hinner andas eller inte utan problemet handlar väl om alla val man ska göra och hur man ska prioritera. Det kommer inte alls att bli alla aktiviteterna som finns och som önskas men huvudsaken är att man får en härlig tid tillsammans, inte hur den tillbringas 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.