Jag har varit på date!

och när hände det sist? Hmmm…. Det måste ha varit för sisådär 9-10 år sen.

Förresten date? Helena? Sambo? Trebarnsmor? 

Jo, jag har varit på date men inte med vem som helst utan en rätt nyfunnen otroligt bra vän. Tjej. sambo, 4-barnsmor från Lövånger. Mjölkgård har de och alldeles för många planer, tankar, funderingar och tokiga idéer. Ganska lik oss förutom att de har mer inkomster just nu men även mer utgifter. Frågan just nu är: Finns det någon i närheten som säljer en mjölkgård så de kan ta sina kor och barn och flytta hit för det är långt mellan Lövånger och Nordmaling 😉  Och nej, Angelica, jag flyttar inte från Nordmaling. Jag har ju inkvarterade dräktiga kor, nåja en dräktig ko, som badar i bäcken. Det har inte du!

Hur som så träffades vi på Granngården idag, var annars? Vi är ju ändå två bönder, åkte på vårmässa/vårmarknad på Forslunda där vi kollade runt, surrade med folk om att vi öppnar gårdsbutik i sommar. Folk tittade lite knepigt men vi öppnar faktiskt en varsin gårdsbutik i sommar, och nej, inte tillsammans utan var för sig, på var sin gård. Vi gjorde som alla andra på sina dater: Vi åkte på Rusta och handlade, sen på COOP där vi handlade, njöt av varandras sällskap och lugnet utan ett gäng kvittrande ungar som försöker kolla om inredningen är barnsäker. Hamburgare på Frasses kan vara riktigt gott och det har aldrig någonsin tagit så lång tid att äta en hamburgare på Frasses någon gång som ikväll. Tror att det tog närmare 1,5 timme.

Jag har haft en helt underbar eftermiddag och kväll.

Tack, vännen!

En kommentar

  1. Angelica

    Åhh vännen, dina känslor är besvarade 🙂
    Tack för en underbar dag! När ska vi ha möjlighet till det igen tro…
    Jag har fler dräktiga kor här än du där, så mest rätt vore att du började packa för flytt hitåt :-), annars får vi så glatt fortsätta vara särbos!

    Kram på dig, ses snart igen! Angelica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.