Fredagen den 13:e

Suck, ja vad säger man?

Jag är inte skrockfull så att det var fredagen den 13:e igår rörde mig inte ryggen, trodde jag…

Det gick suveränt bra att sätta ner stolpen igår, absolut inga problem. Alla 126 försvann ner i marken men det saknas som vanligt ett jättegäng så det är bara att fara på Granngården och köpa mera. Känns som ett mantra i mitt liv snart: "Köpa mera" Det är inte ens det minsta lilla positivt.

En liten stund låg jag och var lat och bekväm på soffan i vardagsrummet. Hur underbart som helst. Tyckte att det klampade på ute men skyllde på nötkreaturen i hagen precis vid vardagsrumsfönstret men så var det inte. Det var Majsan, bruksnordisen som tyckte att hagen var onödig och hade gått ut och tagit travaren med sig. Ha! tänkte jag. Vi tar dem till betet med en gång. Det gillade inte travaren så hon sprang fel och gjorde illa sig givetvis. Hon blödde en del från benet men det gick bra. Suck!

Efter att ha farit runt hela Nordmaling och bla hämtat turbon till cheven på bussgods så körde vi in till Umeå och lämnade Linda hos sin mormor och morfar. De ska ha en mysig helg tillsammans. Vi åt lite, for på Godishuset (det var ju ändå fredag) och vi andra åkte hem igen.

Väl hemma vid 20:30 möter vi baggen med ett gäng tackor efter sig på vägen. Det tog rätt så lång tid innan vi fick in alla igen i fårhuset och täta till överallt där de ev kan ta sig ut. Suck!

Då skulle vi passa på att utfodra alla djuren när vi ändå var ute. Hahaha! Det gick ju inget vidare. Kolen till generatorn på traktorn är dåliga och nu hade de mer eller mindre helt gett upp. Det gick helt enkelt inte att starta traktorn. Batteriladdaren var väck och vid 22:00 fick vi tag på en annan batteriladdare för att ladda traktorn till idag. Suck!

Tydligen händer det en del fredag den 13:e i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.