Udda

Det är tur att jag aldrig tar kort på de mera udda sakerna som händer i mitt liv, som när vi flyttade runt geten i baksätet på bilen och stackars Rambo, gammal finspegs, satt bredvid och försökte göra sig osynlig. Eller skjutsade runt baggen i baksätet på bilen. Osv…

Idag åker för övrigt tre killar på slakt. De ska få hänga ordentligt länge så det ska bli spännande att smaka sen. Gör det så stor skillnad? Killarna, en tjur och två stutar, klev snäll och nyfiket upp på transporten. Det gör mig tacksam över varje sekund som vi spenderat i hagen med dem. Allt det gör ju att ”krångliga” moment blir enklare. Samma visa var det med de tjejer som vi har skickat ut på bete.

Ha en bra dag!

4 kommentarer

  1. Christer Johansson

    Nästa gång du kör skräp till återvinningen så kan du väl ta upp all skit som hamnar på vägen och i diket. Tycker du kan åka ut och städa upp Bredviksvägen i morgon, det ser förjävligt ut!

  2. Helena Larsson

    Svar till Christer Johansson (2011-05-25 23:13)
    Nästa gång jag kör skräp och tappar tar jag reda på – givetvis. Men jag, liksom du verkar inte vilja städa efter andra heller. Men snälla, ta reda på fakta innan du skäller. Det ger mer trovärdighet – och jag håller med: Det ser förjävligt ut!

  3. Veronica Berggren

    Vi var också till Återvinningscentralen den dagen och Helenas man var faktiskt där före oss. Det finns väldigt många fler som kör den vägen med balplast (mm.), om man säger så… . Jag reagerade också, liksom sonens pappa som skjutsade hem honom från kalaset. Han trodde också att det var från oss, bara för att han visste att vi hade varit där. Vi körde två lass, jag bakom sambon och vi hade ordentligt med spännband.

  4. Helena Larsson

    Svar till Veronica Berggren (2011-05-27 06:57)
    Yes! Leif var där före er och han körde en stängd skåpbil. Det är 4-5 veckor sen vi körde släp dit men det finns andra i den här byn som har kört 5 års plast i veckan…

    Allt behöver ju inte komma från oss och om andra tar reda på sitt eller inte, det vet inte jag och det kan jag heller inte göra något åt.

    Lyckas bara ReAgro göra ett avtal med kommunen så kommer vi aldrig mera att köra balplast och mig veterligen kostar det inte kommunen någonting heller för det ingår i priset på balplasten redan. Det är då upp till kommunen att hämta i tunnor. Me like!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.