Här är två frysar som vi har fått tag på….

Från mobilen

Här är två frysar som vi har fått tag på. Jag ska ta bort dekalerna, dels så förväntar sig GB det och sen så vill jag ha odekalade frysar. Under den röda dekalen satt det givetvis en dekal till. Svårborttagen givetvis men varmluftspistol är ett bra verktyg.

Idag blir det ett samtal till bästa miljönissen, Malin på kommunen för att fixa runt så vi får servera fika/enklare mat och baka bröd och pizza i bakugnen. 

Dessutom ett samtal till charkuteriet för korvgörandet, hämta lever, hjärta, mm i Umeå på Busstationen och ev så blir det också ett bankbesök. 

I dagens plan finns det att stängsla en del också. Vi får se hur allt går att fixa. 

6 kommentarer

  1. Sven

    Du får vara försiktig med värmen, de ligger en kylslinga aldeles under ytterplåten (om utsidan blir varm vid drift), om det nu inte finns ett kylelement på baksidan av boxen!

  2. Helena Larsson

    Svar till Sven (2011-05-31 06:15)
    Hej! Tack för infon. Jag ska kolla hur de ser ut innan jag slår igång dem men de ska ju städas ur ordentligt först. Ska frysarna helst stå mitt på golvet, som de oftast gör i butikerna eller går det bra mot väggen som man har ”hemmafrysboxarna”? Jag tänkte på det där med värmen.

  3. Sven

    Det brukar finnas ett galler i ena ändan eller baktill, och där innanför sitter kompressorn, som flyttar ut värmen ur boxen,det gallret måste ha fri tillgång till luft. Värme på utsidan och kyla på insidan.

  4. Helena Larsson

    Svar till Sven (2011-05-31 10:36)
    Jag förstod ju sen hur du menade 🙂 Kompressorn sitter på sidan på båda frysarna och jag är försiktig med värmepistolen. Tack för dina svar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.