Hemvändardag i Kalvträsk den 25/7

 

 

Dunk

Foto: Gustaf Persson, Spölträsk.

 

På grund av semester kommer ett blogguppehåll att införlivas.

Eberhart Hällgren, mannen som uppfann Lediga Lördagar, lär enligt icke bekräftade uppgifter i VK, avlägga ett efterlängtat besök i Kalvträsk och Fiskberg på samma dag som Hemvändardagen skall gå av stapeln den 25/7 (www.kalvtrask.se/news.html)

Huruvida detta ens är möjligt återstår att se men enligt CNN och Tokyo Allehanda har Hällgren bokat en 1:a-klassbiljett med Lapplandspilen från Yokohama till Lubboträsks Centralstation.

Förberedelserna i Kalvträsk är redan i full gång och de styrande i Kalvträsk har sett till att blåbären har mognat i god tid och kornet har ympats med sidfläsk på det att den ekologiska palten skall utvecklas åt rätt håll. Inga Hill har utsetts som kvalitetsansvarig på egen begäran.

Gammcaféee har fejats och restaurerats från grunden och festvåningen är redan dekorerad med Eberhart Hällgrens alla utmärkelser.

300 000 dunkar med den finaste Bult är på plats i Församlingshemmets rymliga samvetskällare.

Horace Hällgren har fått permission från Grissorteringsbordet och Gudrun Eriksson i Storklinten har meddelat att hon kommer att hålla sovrummet öppet för den breda allmänheten.

Redaktören för denna blogg återkommer kanske med en utförligare rapport om händelsens storlek och vikt i ett nyhetstorrt samhälle.

3 kommentarer

  1. S

    Jsg ser verkligen fram emot vidare rapportering, det skulle ju vara underbart roligt om Eberhart verkligen dök upp! Om så blir fallet, lova att du slår en signal, så tar jag ett private jet upp till Kalvträsk. Du hittar mig på Eniro under privatpersoner och S.

  2. S igen

    Jag måste bara få fråga, har ditt yrke och dunken på bilden något samband? Eller är det kanske inte Anitras System du är expert på, vad vet jag…

  3. Ove Di Peders

    Svar till S igen (2009-07-17 11:20)
    Logiskt sett borde det vara så men Anitra lade ner allt vodkande och Grönstedsande i Sundsvall innan hon slutade och blev person Fru Göran Persson på heltid.
    Innehållet i nämnda dunk får ej säljas över disk men många har det som en hobby och inte alla åker fast.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.