Vintersaga…

En vintersaga…”Det fanns ännu tid, det fanns ännu hopp. Snön yrde upp små vita moln kring hans kängförsedda fötter där han lunkade tillsynes planlöst fram på den ensliga vägen. Han hade ett mål, ett syfte, men han visste föga ifall han skulle få uppleva glädjen över att än en gång ha uppfyllt sitt uppdrag. Tyngden av den stora bördan över hans axlar började knäcka honom. Han gjorde inte detta för pengar, han gjorde det för tillfredsställelsen. Inga lyktor fanns som lyste upp hans väg, han kände sig vilse. Kroppen som låg över hans rygg började röra på sig, mannen visste inte om han kunde göra något mer för att få den att åter bli stilla….fortsättning följer imorgon…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.