Vintersaga…del 2

Vintersaga…fortsättningen….mannen böjde sig framåt och kroppen som han bar på sin rygg följde med i framåtrörelsen och landade framför den skäggprydde mannens fötter…Varelsen på marken började sakta vakna till liv igen, skakade lätt på huvudet som för att skaka av sig dimman framför dess ögon…”seså sa mannen i skägg, nu är det upp till dig igen Rudolf”, renen ställde sig lydigt upp och tittade förnöjsamt på sin herre. Denna personalpolitik om solidaritet kommer ta knäcken på mig nån vintrig dag tänkte den nu demokratiske tomten samtidigt som han satt upp på sin trogne följeslagare….”upp i galopp Rudolf, vi har barn att glädja” varpå renen satte fart mot nästa väntande bebyggelse….God Jul till er alla önskar jag er, glöm inte att kramas/ Jörgen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.