livselixir…..

 Tror jag ger upp snart, hinner inte med i dina snabba svängar. Mitt en gång så mörka hår blir grått av din framfart. Du verkar ha energi som en ackordsjobbande bommullsplockare. Försöker läsa av dig mellan varven men får dig inte att sakta ner i ditt tempo. Planerar alltid saker med och för dig som ska få dig att känna att jag är dig ytterst tacksam och att jag vill göra det mesta av vår stund tillsammans. Det är nu, just precis nu, som min kropp skriker efter mer av ditt elixir. Det är just nu som din betydelse är som störst och viktigast så just idag ska jag krama ur allt gott som går av dig, för det verkar som jag aldrig får dig tillbaka kära tid…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.