statskupp…

 Högt upp i halsgropen gör det sig påmind, hur i all världens dagar har det krånglat sig dit? Åminner mig de dagar när det stillsamt gjorde sitt enträgna göra lite längre ner i min kropp…hjärtat har alltså gjort en liten rundtur…benen känns även lite vilsna, de svävar som lite lätt utanför deras vanliga upptagningsområde…det är egentligen bara jag själv som orörlig ser på medans en del av mina lemmar gjort nåt slags kupp…munnen lyder ännu under min regim och kippar andlöst efter syre som i sin tur ska gjuta nytt mod till den också lojala lungan….krampen i benen strider tappert likt Napoleon men det enträgna motanfallet från mina än så länge alltför syrefattiga muskler kommer att segra, så vet jag att det brukar sluta förut om åren…då är alltså första 7.5:an snart till ända för i år och än en gång gjorde jag det troligast med livet i behåll om än vissa organ verkar ha svårt att hitta hem igen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.