checktajm….

 Med svetten rinnandes som themsen från pannan så försöker jag tänka positiva tankar..en del av mitt hjärta känns oerhört sårbart för vad som komma ska..tankarna irrar och söker lösningar som kan komma att behövas…känslostormens vindar blåser kalla likt polarvindar då jag tänker positivt och varma som saharas öken ifall jag tänker positivt istället…minns med glädje alla stunder vi haft tillsammans å vill ännu inte att de stunderna ska vara förbi…du skiner alltid upp och välkomnar mig var dag vi möts, du öppnar dina dörrar och blottar ditt inre för mig och jag bara njuter…hoppas nu bara att ingen tisdagsångest vilar över din eventuella baneman/kvinna….hoppas du mår allra bäst idag kära Cruiser…mot övik å besiktning mao…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.