samarit…

 Gör man gott så får man gott!…brukar leva efter den devisen. Brukar heller inte behandla andra som gör mig tokigt lika illa…Brukar också fundera över hur andra ser på saker och tänka mig in i varför de tycker si och så och därigenom försöka förstå deras tankesätt istället för att "vinna" diskussioner…Tydligen så har jag inte varit någon bra förebild på slutet för jag drabbades av en nitisk besiktningskvinna under min årliga kontroll…nedslag som passerade revy förra året kom från tomma intet att bli till ombesiktningsobjekt, som tex svårläst reg-skylt, diffus ljusbild samt positionslykta…de övriga felen säger jag inte så mycket om för de var säkert berättigade..nåja, solen gick upp även denna dag, bara till att fortsätta å försöka göra ännu godare gärningar och hoppas på snar bättring…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.