naggat…

Med hjärtat slåendes som en gong-gong vid boxningsringen så står jag förundrad tyst och stilla och betraktar mitt eget tillkortakommande…vad gör jag som inte är rätt tro..Felsökningscentrat uppe i skallen börjar få lite ont om ideer och tom lusten börjar tryta…du som jag åtrått så och vurmat över börjar så smått att gå mig på nerverna..vårt förhållande behöver kärlek och den ska inte bara komma från ett håll utan vara okontrollerat dubbelriktad…våga tro brukar vara ännu ett motto jag lever efter men även det mantrat börjar bli naggat i kanten…börja visa respekt å nallta love and understanding annars låter jag dig bara passera revy i mitt liv, moppejäkel!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.