på hugget…

Isch va kladdig du kändes. Kommer inte ihåg din lukt heller, måste vara på tok för länge sedan man höll på med sådant här. Jag har mig själv att skylla, men ibland tar man sig inte för saker helt enkelt. Spänningen är otrolig mellan varven, i vissa lägen så vill man bara njuta av det större i sammanhanget…Du är otroligt svårflörtad och ointresserad, jag tycker allt gick så mycket bättre å gick lite smidigare i yngre år. Men jag måste bara säga att upplevelsen är omätbar då även du är lite mer på hugget…Jag försöker kanske lite för mycket ibland å vill mer än vad du verkar vilja men det spelar ingen större roll bara du visar intresse nån gång….visst är det väl härligt att sitta å fiska mina vänner, man vet aldrig när man får nåt liksom…..;))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.