…bakelse…

Som en bakelse i min mun så är du perfektare än en älskad konung på sin tron…ditt lena mjuka sätt att vara tillfredsställer alla mina behov på ett sätt som bara är förunnat få…kastar lystna blickar mot dig och finner sådan trygghet bara av att se dig på din rätta plats…att få veta att du alltid finns där för mig är som att vinna en högvinst på tombola…din ljusa framtoning kommer att skänka mig än mer glädje framöver å det är jag säker på…du gnäller aldrig än fast du bara får ta hand om saker jag själv dissar å det min vän, det är kärlek…allt som du får utstå gör att mina känslor för dig aldrig kommer att försvinna…underbara härliga dasspapper, du gör mina stunder med dig oförglömliga…lovar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.