…displaydissning…

Har sneglat förstrött åt ditt håll, känt din dragningskraft påverka mig som om det vore dags för bjudning till nobelmiddagen med efterföljande bal…har stått emot dina enträgna försök att locka mig i din fälla, du har använt dig av list och nästan oemotståndliga lockrop…känner mig stolt som en älgtjur som gäckat jägare under ett par jaktsäsonger utan att ens fått en pipa riktad mot mig…likt förbaskat så åkte jag dit idag, och det med besked….du skrek ut din frustration över att ha lyckats, ilröda siffror mötte mina sömndruckna ögon som med ens blev varse det jag endast trott i mina mörkaste fantasier…nu har du gjort ditt för ett bra tag framåt, ska ta och gömma dig i en skrubb mörkare och rymligare än centralbankvalvet i washington…våg jäkel, våga inte visa ditt hemska anlete här på ett bra tag framåt…å snart är det juletid också…hmmmm…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.