…reflektioner…

När min blick mötte din så fängslades jag direkt av skimret som fanns runt om dig, som en aura lixom. Dina ögon reflekterade en reflektion som fick mitt ansikte att lysa upp som en adventsstjärna..Du var så otroligt energigivande och din blotta existens skänkte ro till ett annars ensligt och kargt rum..att behandla dig med ömhet är en naturlighet som ej ska rubbas på för det är alltför lätt att glömma omvårdnandet om varandra som allt bygger på..tittar på dig igen samtidigt som en av dagens sista strålar letar sig in i vardagsrummet och förvandlar det lena ansiktet i mitt synfält till mitt eget med den följden av att jag tappar ned ännu en julgransboll i backen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.