…wetlook…

Hittade energi att ta mig ut idag….kikade på termometern å den visade humanitet..shorts på med en medföljande enkel somrig t-shirt fick bli mina följslagare..kom 150 meter innan jag fattade att kära termometern inte kunde må bra, förmodligen så lider den av köldskador..gick in igen för att hämta en jacka som kunde komma till pass ifall inte motionen i sig skulle skänka värme..väl ute på min nyupptagna prommis så hann jag 570 meter innan jackan åkte av..njöt väldigt i vad som liknade sommarvärmen..livet lekte liksom, iallafall i 500 hundra meter till…mitt ute i ingenstans å halvvägs till mitt mål så kom monsunregnet på besök..om jag säger så här, min wetlook har aldrig varit wettare…nåja, semestern börjar inte förräns imorgon så än hinner jag kanske bli torr innan jag möter 4 veckors kvalitativ solgassning…ifall jag skulle sätt på radion nu så är jag fullkomligt övertygad om att Nazareths ”Dream On” hade strömmat ut från högtalarna…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.