…eterneller…

Mina ögonlock är som vissna eterneller…de känns sköra som ett theblad som torkat alltför länge..benen är tunga som ett trehundraårigt redwoodträd…munnen känns även den som en torr papyrusrulle…mitt huvud är en falnad majbrasa där bara askan och lite obrännbara pilsnerkorvsburkar återstår..kort å gott så är det lite körigt att få alla nödvändiga kroppsdeler att verka i symbios…är lite som Sven-Ingvars utan Sven-Erik Magnusson vid micken…behöver jag säga att det är fm-skift som gäller i veckan…känner mig väldans oskapt att kliva upp vid fem snåret…tur ljuset i tunneln lyser allt starkare desto närmare fredagen man kommer…varde ljus!!!…Toppendag till er å sorry för inaktiviteten..kul ändå att se att många ändå är inne å kikar på gamla inlägg. Hoppas själv på att frekvensen att posta nytt ökar framöver, vad gör man inte för att hålla värmen?..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.