Singelbloggen

En tröst i lidande och bekymmer

"Det är min tröst i mitt lidande att ditt ord håller mig vid liv." Ps. 119:50

Den Helige Ande

Ah, ännu en arbetsdag till ända. Jag har världens bästa jobb 🙂 men även det roliga tar energi. Ens förråd räcker tills de är slut och sedan är det verkligen slut. Hur mycket vi har att ta av beror på många olika saker. Det är allt från personliga tillgångar till det vi inte själva kan påverka.

Pappsen ligger fortfarande på IVA. Han har det verkligen jättejobbigt. Om han inte bättrar på sig måste jag åka ner. Helst hade jag vilja få vår vardag att fungera någorlunda innan jag flyger ner, men som sagt var, vissa saker kan vi inte välja hur gärna vi än vill. Jag hoppas innerligt att den vila som sommaren har gett verkligen kan bidra till att energiförråden räcker länge i höst!

Hur mycket vi än sliter från morgon till kväll är det alltid något vi hade velat göra annorlunda. Hur mycket vi än försöker borde vi alltid räcka till något mer än det vi redan gör. Och det är inte bara tråkiga saker som vi tvingas prioritera bort. I alla fall inte jag. På grund av ohälsa i familjen måste jag prioritera bort massor av roliga saker OCKSÅ. När vi väl får flyt i vår vardag så kan vi utöka listan med både måsten och kul. Jag längtar tills den dagen!

"När jag hade mycket bekymmer i mitt hjärta, då gladde din tröst min själ." Ps. 94:19

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.